Арсенал вдигна голямо вълнение след победата с 3:0 над лондонските съседи

...
Арсенал вдигна голямо вълнение след победата с 3:0 над лондонските съседи
Коментари Харесай

Рамсдейл сподели някои гениални идеи на Артета

Арсенал вдигна голямо неспокойствие след успеха с 3:0 над лондонските съседи Фулъм на 12 март, когато тимът беше заснет да чества с модел на известния часовник, който седи гордо на върха на " Clock End " на " Емирейтс ". Беше разкрито, че Аарън Рамсдейл има доста необикновени способи, възприети от испански треньор, който постоянно мисли отвън скандартното и провокира своите играчи.

" Артета е натоварен, в действителност натоварен. Той просто обича футбола, обича Арсенал, обича да развива млади играчи, което е необикновено. Той измисля тези неща, с цел да се опита да ни раздвижи. Играем игри в хотела. Понякога може да е доджбол, от време на време може да е да забележите разликата по тв приемника, с цел да накарате мозъците си да работят ", показа Рамсдейл

" Това е просто неговият метод да се опита да ни накара да включим преди мача, преди загрявката, като се увери, че ще мислим даже когато си почиваме. Има разнообразни гениални хрумвания. Не всички неща работят, само че това, което той се пробва да извлече от това, несъмнено виждам изгодите от това ", добави стражът на Арсенал.

" В края на предишния сезон изпаднахме в суматоха в някои мачове, мисля, че се поучихме от това. Смятам, че към този момент знаем по какъв начин да се оправим с това доста по-добре. Това не значи, че няма да влезем в игра и още веднъж да изпаднем в суматоха. Но за болшинството ние знаем какво е належащо и по какъв начин да играем и по какъв начин да се държим. Ние сме млад тим, предходната година имахме в действителност сложна обстановка, като пропуснахме челната четворка и то от Тотнъм, тогава е още по-трудно, тъй че се учим мач по мач. Мисля, че голяма заслуга е на личния състав, само че също и на неуспеха ни предходната година ", приключи Рамсдейл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР